Presentkort på upplevelser

Ett presentkort gör alla glada. För vissa kan det tyckas opersonligt, men i det långa loppet är det en present som alltid kommer ge mottagaren glädje eftersom hen själv får vara med och bestämma! Det är en fin och uppskattad gåva med hög flexibilitet för dig som är lite osäker på vad som är den perfekta presenten

Presentkort på Ferrariupplevelser

Ett presentkort på en Ferrari-körning kan ges på olika sätt: antingen ger du hela summan som körningen kostar, och mottagaren får själv boka tid. Du ger då en gåvobox på just denna Ferrari-körning – då är alltså längd och utformning på upplevelsen redan bestämd.

Det andra alternativet är att du ger ett helt ovillkorat presentkort, på ex 1 000 kr. Mottagaren kan då välja att använda presentkortet på en Ferrari-körning, eller något helt annat som kanske passar hen bättre – allt ifrån en spavistelse och vinprovning till fallskärmshoppning. Sen kan du ju alltid skriva ett fint kort och ge med gåvobeviset där du berättar att du tror att en Ferrari-körning skulle passa perfekt, och kanske dessutom skriver ut lite mer information om denna typ av upplevelse (här hittar du mer information och bra-att-veta-saker inför Ferrari-körningen).

Presentkort från Greatdays

greatdays presentkort

Hos Greatdays kan du enkelt välja vilken summa du vill att presentkortet ska ha, det levereras sedan i en fin presentask. Värdet på Gretdays presentkort kan vara så lågt som 50 kr, sen kostar själva presentasken 49 kr – men du kan även välja att få värdebeviset digitalt (utskrivbar pdf) vilket är gratis.

Greatdays har upplevelser i hela Sverige. Läs mer om Greatdays presentkort.

Presentkort från Box Experience

box experience presentkort

Box Experience presentkort finns i redan fasta valörer – från 250 kr upp till 10 000 kr. Presentkorten kommer levererad i en fin box, detta kostar ingenting extra.

Box Experience har upplevelser i hela landet. Läs mer om Box Experience presentkort.

Presentkort från Live It

http://www.xn--kraferrari-ecb.nu/go/greatdays-presentkort/

Live Its presentkort kallas för ”Presentboxen” och finns i fyra bestämda valörer, nämligen 495 kr, 995 kr, 1495 kr och 2995 kr. I varje box får mottagaren inspiration till fyra olika upplevelser som går att köpa med presentkortets värde.

Du kan välja att få presentkortet digitalt, det kostar då ingenting utöver själva presentkortets värde. Om du vill ha den röda Live It-boxen kostar det 49 kr. Vill du dessutom få boxen inslagen med papper, sidenband och kort så kostar det 40 kr extra.

Läs mer om Live Its presentkort.