Köra Ferrari i Karlstad

Här hittar du alla Ferrariupplevelser i och i närheten av Karlstad! För mer information om respektive upplevelse klickar du dig enkelt vidare till återförsäljare med hjälp av den röda ”läs mer”-knappen.

Läs mer om Ferrari-körning i Karlstad

kor-ferrari-lamborghini

Ferrari/Lamborghini 8 km
★★★★☆

995 kr
(ca 124 kr/km)

Upplev 8 km i antingen en Ferrari eller Lamborghini. Körningen sker på allmän väg. Du måste vara minst 18 år och nykterhet är självklart ett krav. Upplevelsen är tillgänglig april till oktober.

ferrari baksida med logo

Ferrari/Lamborghini 30 km
★★★★★

2 795 kr
(ca 93 kr/km)

Kör en Ferrari 458 ITALIA eller Lamborghini Huracan LP 610-4 i 30 km (ca 40 min). Körningen sker på allmän väg. Du måste vara minst 18 år och nykterhet är självklart ett krav. April till oktober.

ferrari-vs-lamborghini

Ferrari vs Lamborghini 15km x 2
★★★★★

2 995 kr
(ca 100 kr/km)

Kör Ferrari och Lamborghini, 15 km körning i vardera bil, dvs 30 km totalt. 0-100 km/h på 3,7 sekunder. Erfaren instruktör vid din sida hela tiden. April-oktober.

röd ferrari

Ferrari/Lamborghini 15 km
★★★★☆

1 495 kr
(ca 100 kr/km)

15 km körning i antingen en Ferrari eller Lamborghini! Körningen sker på allmän väg. Tillgänglig april till oktober. 0-100 km/h på 3,2 sekunder.

Köra Ferrari eller Lamborghini i Karlstad

Oavsett om du vill ge dig själv en Ferrari-upplevelse eller köpa för att ge till någon annan garanterar vi en grymt utbud av upplevelser i Karlstad!

För alla värmlänningar finns nu äntligen 4 Ferrari-upplevelser att välja mellan.

Här ovanför ser du alla tillgängliga Ferrariupplevelser som utgår från Karlstad. Exakt var i, eller utanför, stan man ska ta sig beror på vilken upplevelse du väljer – klicka på den röda knappen för att läsa mer detaljer.

Ferrari-upplevelser i Karlstad

Tre av upplevelserna är så kallade distanskörningar där du alltså sätter dig i bilen bredvid en erfaren instruktör och sedan kör 8, 15 eller 30 km. Du får välja mellan en Ferrari eller Lamborghini.

Den fjärde upplevelsen tillgänglig i Värmland är ett så kallat speed test där du testar på att köra både en Ferrari och en Lamborghini. Denna upplevelse kan bli en riktig lyxig present till någon som gillar motorer och bilar, du får nämligen testa på att köra båda bilarna i 15 km vardera – dvs hela 30 km totalt. Upplevelsen tar runt 40 minuter och är en riktig ”Ferrari” (vi var på väg att skriva Rolls Royce) bland Ferrari-upplevelser!

Ge bort en körupplevelse i Karlstad idag!