Åka med i Ferrari

Inte så pass äventyrssuktande att du önskar köra Ferrarin själv? Eller har du kanske inte körkort och därför inte möjlighet? Ingen fara – många företag erbjuder Ferrariupplevelser där du själv slipper köra bilen, istället sätter du dig bekvämt ner i det exklusiva, läderklädda passagerarsätet och lutar dig tillbaka medan din privatchaufför rattar det italienska vilddjuret till bil. Läs mer om hur det är att åka med i en Ferrari.

svart sportbil

Åk Ferrari eller Lamborghini 10 km
★★★★☆

745 kr
(ca 74 kr/km)

Åk med i en Ferrari 430 eller Lamborghini Gallardo. Inget körkort krävs – gäller för alla åldrar. Ca 10 km/10 min körsträcka, gäller april-oktober.

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Helsingborg.

Åk med i en Ferrari

Åk Ferrari/Lamborghini 10 min
★★★★★

745 kr
(ca 74 kr/min)

Åk med i en Ferrari eller Lamborghini. 10 minuter medåkning, ingen åldersgräns. April – oktober.

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Helsingborg eller Jönköping.

Frågor och svar - Åka med i en Ferrari

Den perfekta presenten till den motor- eller äventyrsintresserade personen som kanske inte har körkort ännu, eller som av annan anledning inte ser storheten i att köra bilen själv – här är den!

Att köra Ferrarin själv kräver ju såklart en stor skopa koncentration och närvaro, kanske vill du istället ha möjlighet att verkligen släppa kontrollen och njuta? Isåfall är denna typ av upplevelse – där du sitter bekvämt på passagerarsätet istället för framför ratten, verkligen något för dig!

Hur går det till när man åker med i Ferrari?

Du åker ut till bestämd plats (beror på företag och stad) och träffar där både förare och bil. Du får en kort säkerhetsgenomgång och även lite annan praktiskt information. Ni går sedan ut till bilen, du sätter dig i passagerarsätet och din, för stunden, privatchaufför tar plats framför ratten.

Hur länge åker man med i sportbilen?

Hur länge ni sitter i Ferrarin beror på vad för typ av upplevelse du har köpt. De två upplevelser av denna typ som säljs hos oss här är på 10 minuter vardera.

Var åker man?

Precis som för de flesta Ferrariupplevelserna åker man en bestämd sträcka på utvalda landsvägar. För att du ska få känna av Ferrarins exklusiva vägegenskaper är vägarna förhållandevis slingriga.

Hur många kan åka med?

Enbart en person per åktur.

Vill du istället köra själv? Välj stad här nedan och ratta dig därifrån vidare till rätt upplevelse!