Köra Ferrari i Västerås

Här hittar du alla Ferrariupplevelser i och i närheten av Västerås! För mer information om respektive upplevelse klickar du dig enkelt vidare till återförsäljare med hjälp av den röda ”läs mer”-knappen.

Läs mer om Ferrari-körning i Västerås

kor-ferrari-lamborghini

Ferrari/Lamborghini 8 km
★★★★☆

821 kr
(ca 102 kr/km)

Upplev 8 km i antingen en Ferrari eller Lamborghini. Körningen sker på allmän väg. Du måste vara minst 18 år och nykterhet är självklart ett krav. Upplevelsen är tillgänglig april till oktober.

ferrari baksida med logo

Ferrari/Lamborghini 30 km
★★★★★

2 795 kr
(ca 93 kr/km)

Kör en Ferrari 458 ITALIA eller Lamborghini Huracan LP 610-4 i 30 km (ca 40 min). Körningen sker på allmän väg. Du måste vara minst 18 år och nykterhet är självklart ett krav. April till oktober.

ferrari-vs-lamborghini

Ferrari vs Lamborghini 15km x 2
★★★★★

2 249 kr
(ca 75 kr/km)

Kör Ferrari och Lamborghini, 15 km körning i vardera bil, dvs 30 km totalt. 0-100 km/h på 3,7 sekunder. Erfaren instruktör vid din sida hela tiden. April-oktober.

röd ferrari

Ferrari/Lamborghini 15 km
★★★★☆

1 271 kr
(ca 85 kr/km)

15 km körning i antingen en Ferrari eller Lamborghini! Körningen sker på allmän väg. Tillgänglig april till oktober. 0-100 km/h på 3,2 sekunder.

Köra Ferrari eller Lamborghini i Västerås

Äntligen finns fyra Ferrari-upplevelser för alla er som bor i Västerås. Tre av dem är distanskörningar – välj mellan 8, 15 eller 30 km. Den sista är ett så kallat speed test där du inte bara får testa på en Ferrari utan ÄVEN en Lamborghini!

Efter en grundlig genomgång av säkerhetsföreskrifter och bilens funktioner slår du dig ner på förarplatsen. På passagerarplatsen sitter självklart en erfaren instruktör som guidar dig igenom hela körningen.

Testa på en riktig sportbil Västerås

0-100 km/h på 3,2 sekunder! Hur låter det? För alla oss som gillar motorer, fart och adrenalin låter det som ljuv musik. Unna dig själv, ge bort till jubilaren eller köp som aktivitet till kick-offen eller svensexan!

Ge bort en körupplevelse i Västerås idag!