Köra Ferrari i Örebro

Här hittar du alla Ferrariupplevelser i och i närheten av Örebro! För mer information om respektive upplevelse klickar du dig enkelt vidare till återförsäljare med hjälp av den röda ”läs mer”-knappen.

Läs mer om Ferrari-körning i Örebro 

ferrari lamborghini live it

Ferrari/Lamborghini 8 km
★★★★☆

1 195 kr
(ca 149 kr/km)

Upplev 8 km i antingen en Ferrari eller Lamborghini. Körningen sker på allmän väg. Upplevelsen är tillgänglig april till oktober.

ferrari live it

Ferrari/Lamborghini Plus 15 km
★★★★☆

1 695 kr
(ca 113 kr/km)

Kör Ferrari eller Lamborghini, 15 km körning på allmän väg. Mellan 570 och 640 hästkrafter – ett ljud man aldrig glömmer! April – oktober.

ferrari plus live it

Ferrari/Lamborghini 10 min
★★★★☆

1 195 kr
(ca 149 kr/min)

Åk med i en Ferrari eller Lamborghini, välj på plats vilken bil du önskar åka med i. Åldersgräns 7 år. Nykterhet är ett krav.

Testa en Ferrariupplevelse i Örebro

Sugen på att testa en Ferrari i Örebro? Inga problem! Örebro har nämligen ett stort utbud av Ferrariupplevelser för alla plånböcker och önskemål.

Åk på äventyr vid Hjälmaren

Susa fram längs med landsvägarna längs med Hjälmarens djupblå horisont – njut av upplevelsen från en krispigt röd Ferrari eller en djupt svart Lamborghini. Vilken stad blir inte finare från vindrutan på en riktigt schysst bil?

4 tips på ställen att besöka i Örebro

  • Örebro slott: Örebro slott är ett medeltidsslott som ofta håller i event och mässor. Res tillbaka i tiden vid ett besök i detta slott, fyllt av spöken och historia. 
  • Stadsparken: Stadsparken i Örebro är en populär umgängesplats för både stora och små. Den perfekta platsen för en konsert, joggingtur, dejt eller lite ensamtid!
  • Gustavsvik: Vattenlandet Gustavsvik är den perfekta platsen för barnfamiljen eller de förvuxna barnen!
  • Wadköping: Wadköping är ett utomhusmuseum där du snabbt reser tillbaka i tiden. Här kan du promenera kring mellan gamla trähus och gårdar. 

Ge bort en körupplevelse i Örebro idag!