Köra Ferrari Stockholm

I Stockholm och Stockholmsområdet finns många platser där du har möjlighet att testa på att köra Ferrari. Beroende på hur lång sträcka du önskar köra och var i Stockholm du kan ta dig, finns olika erbjudanden. Vi lovar dock att det finns något för alla – 8 km på drygt 10 minuter, eller varför inte en riktig långkörare med 40 km på 60 minuter?

Läs mer om Ferrari-körning i Stockholm
 

Ferraribil_pa_bana

Ferrari/Lamborghini 8 km
★★★★☆

1195 kr
(ca 149 kr/km)

Välj mellan en Ferrari F430 eller Lamborghini LP 560-4. 8, 15 eller 30 km körsträcka beroende på önskemål. Tillgänglig mellan maj-september.

supercar road tour live it

Supercar Road Tour halvdag
★★★★★

5 495  kr
(ca 27 kr/km)

Vår lyxigaste uppelevelse!
En otrolig upplevelse där du får testköra fyrasupersportbilar under en halvdag. Ni kör en road tour på cirka 100 km till ett privat flygfält där ni genomför ett höghastighetstest. Sedan blir det en kort fika och en road tour på 100 km tillbaka till mötesplatsen.

ferrari lamborghini live it

Ferrari/Lamborghini 8 km
★★★★☆

1195 kr
(ca 149 kr/km)

Upplev 8 km i antingen en Ferrari eller Lamborghini. Körningen sker på allmän väg. Upplevelsen är tillgänglig april till oktober.

svart sportbil

Åk Ferrari/Lamborghini 10 km
★★★★☆

995 kr
(ca 100 kr/km)

Åk med i en Ferrari 430 eller Lamborghini Gallardo. Inget körkort krävs – gäller för alla åldrar. Ca 10 km/10 min körsträcka, gäller april-oktober.

ferrari baksida med logo

Ferrari & Lamborghini 30 km
★★★☆☆

2 995 kr
(ca 83 kr/km)

Lyxa till det med BÅDE Ferrari och Lamborghini. 15 km per bil (totalt 30 km). Gäller April – oktober i Stockholm.

röd ferrari

Ferrari/Lamborghini Pro 30 km
★★★★★

2 995 kr
(ca 93 kr/km)

Välj mellan Lamborghini och Ferrari. Ca 30 km körsträcka. Gäller månaderna April – oktober. Stockholm.

ratt ferrari

Åk Ferrari/Lamborghini 10 min
★★★★★

995 kr
(ca 99 kr/min)

Åk med i en Ferrari eller Lamborghini. 10 minuter medåkning, ingen åldersgräns. April – oktober. Stockholm

Ferraribil_pa_bana

Ferrari/Lamborghini 15 min
★★★★☆

1195 kr
(ca 59 kr/min)

Välj mellan Ferrari F430 eller Lamborghini LP 560-4. Ca 15 min körsträcka. April-november. Stockholm.

ferrari plus live it

Ferrari/Lamborghini 10 min
★★★★☆

995  kr
(ca 99 kr/min)

Åk med i en Ferrari eller Lamborghini, välj på plats vilken bil du önskar åka med i. Åldersgräns 7 år. Nykterhet är ett krav.

röd ferrari

Ferrari & Lamborghini 30 km
★★★★★

2 195 kr
(ca 100 kr/km)

Kör BÅDE Ferrari F430 F1 och Lamborghini LP 560-4. 15 kilometer i vardera bil. Maj-september. Utgår från Jakobsberg, Stockholm.

ferrari live it

Ferrari/Lamborghini Plus 15 km
★★★★☆

1 695 kr
(ca 113 kr/km)

Kör Ferrari eller Lamborghini, 15 km körning på allmän väg. Mellan 570 och 640 hästkrafter – ett ljud man aldrig glömmer! Maj – september.

Kör sportbil i Sveriges huvudstad - Stockholm

Är du sugen på att provköra en Ferrari i eller i närheten av Stockholm? Inga problem! Huvudstaden åtnjuter ett stort och brett utbud av Ferrariupplevelser.

Här ovanför ser du alla tillgängliga Ferrariupplevelser som utgår från Stockholm. Exakt var i, eller utanför, stan man ska ta sig beror på vilken upplevelse du väljer – klicka på den röda knappen för att läsa mer detaljer.

Testköra Ferrari i Stockholm

Oavsett om du är på besök i Stockholm bara över helgen, eller om du faktiskt bor här på heltid, så kan vi garantera att du kan komma att bli en av få som sett Stockholm från det sätt som en Ferrariupplevelse erbjuder.

De flesta upplevelser utgår från norr om stan, men beroende på hur lång tid i Ferrarin du har unnat dig hinner du besöka både city, Västerort och Söderort innan det är dags att parkera bilen och kliva ur. Stockholm må se likadant ut som alltid, men vi lovar att staden får ett lätt glittrigt filter när du tittar på henne genom vindrutan från en glänsande Ferrari.

Var i Stockholm kan man köra Ferrari?

Provkörningarna ovan utgår från olika platser i Stockholm. Du ser ovan – i texten vid varje upplevelse, varifrån just den Ferrari-provkörningen utgår.

De mest förekommande platserna är:

  • Åkersberga
  • Järfälla

3 platser att besöka i Stockholm – med eller utan Ferrari:

  • Drottningsholms slott: Ute på Drottningholm på Ekerö bor det svenska kungaparet sedan 1981. Mycket mysigt dagsutflyktsmål – promenera omkring i slottsträdgården och njut av omgivningarna.
  • Slottsträdgården Ulriksdal: Norr om Stockholm, i Ulriksdal, ligger Ulriksdals slott. Här kan du njuta av en fika på slottsträdgårdens café, i regi av Bosse Rappne.
  • Nackareservatet: I Nacka ligger det välbesökta Nackareservatet, en riktigt värdefulla skärva av svensk natur – bara ett stenkast från storstadens oväsen. Få en andningspaus och njut av lummig grönska och porlande vatten.